Vakuumterapi

Simone Just tilbyder Intermitterende vakuumterapi, en effektfuld behandling og afhjælpningsmetode til forskellige symptomer, som opstår i forbindelse med kredsløbsforstyrrelser, nedsat sårheling, eller som restitution efter træning eller skader.
Har du dårligt blodomløb i ben, fødder, arme eller hænder?
Har du krampe i benene?
Er dine ben, fødder, arme eller hænder kolde?
Har du hævede ben, fødder, arme eller hænder?

Vakuumterapi er en effektfuld behandling og afhjælpningsmetode af forskellige symptomer, som opstår i forbindelse med kredsløbsforstyrrelser.
Intermitterende vakuumterapi er samtidig en effektiv behandling og afhjælpningsmetode til forskellige symptomer relateret til perifer arteriesygdom (PAD). Undersøgelser viser en markant forbedring af blodcirkulationen, hvilket øger blodgennemstrømningen – især til kroppens ekstremiteter dvs. arme, hænder, ben og fødder. Med vekslende vakuumterapi synes mikrocirkulationen at blive stimuleret, og returløbet ser ud til at blive styrket.
Teknikken bag intermitterende vakuumterapi indebærer at udsætte kroppens nedre ekstremiteter til lave tryk i forskellige sekvenser. Eksponering af kroppen til skiftevis lavt tryk og normalt atmosfærisk tryk stimulerer venerne, og derved forbedres blodcirkulationen.
Det er en fuldstændig risikofri behandling, der foregår fuld påklædt, liggende på mave eller ryg. Behandlingen skræddersyes af en sundhedsfaglig person ud fra dine individuelle behov/symptomer og varer mellem 30-40 minutter. Behandlingen er smertefri og afslappende – eftersom der arbejdes med kroppens egne helingsprocesser. Du må gerne lytte til musik, kigge på din telefon eller tablet.

Behandling i vakuummaskine:
Pris: 1 behandling kr. 300,-
Pris 10 behandlinger kr. 2500 ,-