Detox Spa Bad med Bio Energiser Pro

Bioenergiser D-tox Spa systemet er en ny og revolutionerende metode til at afbalancere cellerne i kroppen.

Denne behandlingsform ved afbalancering af kroppens celler og dermed afgiftning af kroppen for affaldsstoffer, begynder nu at blive en meget anerkendt og effektiv metode til at komme i bedre form.

Systemet hjælper kroppens bioenergi i balance og sætter en effektiv afgiftningsproces i gang. Medicinsk godkendelse forudsætter, at der kan dokumenteres en effekt på behandlingen fra en uafhængig instans. I de tekniske filer, som danner grundlaget for den medicinske godkendelse af BSI slår man følgende fast fra kliniske test af apparatet.

Der er positiv respons fra 70-100% på følgende lidelser:

Psoriasis
Eksem
Ødem / hævelser
Lymfeødemer
Lymfekirtel afgiftning
Øget blodcirkulation

Før behandling og efter 15 min. Bioenergise D-tox Spa

Derudover er der rigtig gode resultater for lidelser som fibromyalgi, migræne og allergi.

Du føler dig mere fleksibel i krop og sind efter 30 min. Detox Spa og du vil opleve at få mere energi og et større overskud – jeg anbefaler dig at booke denne behandling i forbindelse med tarmskylning for et endnu bedre resultat, men også gerne som solo behandling. Endelig er det en rigtig god tillægsbehandling til alle øvrige behandlingsformer.

Bioenergiser anbefaler 6 – 10 behandlinger i forbindelse med en afgiftningsproces, max. 2 gange ugentligt og med min. 48 timer imellem hver behandling.